Bij de meeste ondernemers is boekhouden geen hobby, maar de fiscus eist wel een gedegen boekhouding. Het opzetten en bijhouden van een boekhouding vereist naast boekhoudkundige kennis ook kennis van de fiscale en sociale wetgeving.

Een goede boekhouding geeft inzicht in het reilen en zeilen van een onderneming en daarbij kan Aand8 administratiekantoor u van dienst zijn. 

Onze sterke punten :

Zodra wij enig inzicht hebben in uw administratie kunnen wij u vaak nuttige tips geven. Naast onze eigen, door jarenlange ervaring, opgebouwde deskundigheid laten wij ons op allerlei wijze door specialisten en vakliteratuur informeren.

Ook hebben wij een prettige relatie met de fiscus opgebouwd zodat wij onze cliŽnten optimaal tot dienst kunnen zijn
Het voert te ver om al onze diensten op te noemen.

Mocht u op zoek zijn naar een administratiekantoor waar de persoonlijke benadering nog hoog in het vaandel staat  neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Het introductie gesprek is uiteraard geheel gratis en na inventarisatie van de werkzaamheden nemen wij deze aan voor een vast bedrag per periode.

Voor startende ondernemers hanteren wij speciale tarieven en voor incidentele extra werkzaamheden bereken wij meestal geen meerprijs.